Selecteer een pagina

Onze tarieven.

Scroll naar beneden om de tarieven van jouw investering te bekijken.

Webdevelopment

De prijs voor webdevelopment is op aanvraag. Dit is een op maat geleverde dienst en dus verschillend voor ieder project. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Automatisering

Voor de tarieven van onze overige automatiseringsdiensten verzoeken wij je vriendelijk contact met ons op te nemen. Ook als het een nieuwe dienst betreft.

Systeenbeheer

Voor systeembeheer rekenen wij ons standaard uurtarief á €75,00 excl. 21% BTW. Computeronderhoud kost €50,00 excl. 21% BTW per computer, ongeacht hoe lang we bezig zijn.

Kabelmanagement

De prijs voor kabelmanagement is op aanvraag. Deze dienst is op maat. Gemiddeld kost het managen van één bureau €25,00 excl. 21% BTW.

Netwerkbeheer

Voor netwerkbeheer hanteren wij ons standaard uurtarief van €75,00 excl. 21% BTW. De maandelijkse investing voor het onderhoud verschilt per netwerk.

Verkoop computers & randapparatuur

Gemiddeld heb je een huis- tuin en keukenlaptop voor €395,00 excl. 21% BTW. Heb je specifieke eisen op ben je opzoek naar een krachtigere laptop? Neem dan contact met ons op.

Heb je een project in gedachten?

Laat het ons weten! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen je bedrijf. Geen enkele infrastructuur is perfect. Er is altijd plaats voor verbetering.