Selecteer een pagina

Wij zijn een team gepassioneerde ontwerpers, ontwikkelaars, beheerders en online marketeers.

Een IT-bedrijf van denken en doen, design en techniek, detail en grote lijnen. Vanuit die balans werken we aan jouw project en het resultaat. Zoek je een breed georiënteerd IT-bedrijf met diepgang? Misschien is Looman IT dan precies wat je nodig hebt.

Een team van IT-nerds

Wij zijn een dynamisch en innoverend bedrijf en gespecialiseerd in het realiseren van betaalbare en tot in de puntjes verzorgde IT-projecten.

Looman IT bedient klanten die hun IT-infrastructuur perfect geregeld willen hebben. Vaak zijn onze klanten sterk afhankelijk van werkende ICT.
Andere klanten willen gewoonweg geen zorgen en kiezen voor het gemak van Looman IT.

We zijn eerlijk over IT, geven bespaartips en nemen projecten aan tegen een vaste prestatie-fee: daardoor verdien je je investering gegarandeerd terug.

Als klant zit je bij ons op de eerste rang. Wij bieden je een snelle en betrouwbare service, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Projecten afgerond

Gemiddelde ervaring

Minuten gebeld

lijnen code geschreven

Onze kwaliteiten

Bereikbaarheid

Wij vinden het belangrijk dat je zonder kopzorgen je business kan draaien. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar via chat, mail en telefoon. 

Service

Service is onze tweede naam. Kom je ergens niet uit? Binnen 5 minuten kunnen we je op afstand helpen. Ook buiten openingstijden! Kan je er ’s nachts niet van slapen? Dan mag je ons daarvoor wakker bellen.

Zekerheid

De diensten die je bij ons afneemt draaien op stabiele servers, zonder merkbare downtime, en goed beveiligd. Geen zorgen dus!

Transparantie

We houden alleen van tevreden klanten. Ben je toch niet tevreden met de afgenomen dienst(en) en komen we er samen niet uit? De meeste diensten zijn dagelijks opzegbaar en we helpen je graag met de overstap.

“It always seems impossible until it’s done.”
― Nelson Mandela

Heb je een project in gedachten?

Laat het ons weten! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen je bedrijf. Geen enkele infrastructuur is perfect. Er is altijd plaats voor verbetering!